Martin's åpnet sine dører første gang 16. mai 1991. Den gang lå våre lokaler i Storgata 27 og rommet 100 personer.

Året etter ble det lagd en improvisert uteservering som besto av plaststoler og bord og et mobilt tappetårn. I 1993 var uteserveringen så populær at man fant ut at man måtte gjøre den til en ordentlig del av Martin’s.

Så når sommeren 1994 kom hadde vi lagt fliser i hele bakgården, bygget «Norges lengste» bar langs hele høyresiden, lagd dansegulv i midten med full lysrigg og sveiset opp den legendariske «heisen til helvete»-DJbua. Uteserveringen ble en umiddelbar suksess med 600 besøkende hver fredag og lørdag, i tillegg til 200 mennesker inne.

Året etter kom for første gang biljardbordet inn i Martin’s sine lokaler, og biljardbordet har vært en del av Martin’s siden. Seks år senere, 12. juni 2001, ble Martin’s rammet av en tragedie; Martin’s (og dermed også et av Lillestrøms eldste hus) brant ned. Det ble en aldri så liten «landesorg» stemning i Lillestrøm, men til alles glede fant man raskt et nytt lokale. Seks måneder senere, 21. desember 2001, åpnet «nye» Martin’s i Storgata 11. Vi rommer idag ca 750 mennesker, har to heltidsansatte og ca 50 deltidsansatte, i tillegg til innleid vaktselskap og rengjøringsfirma. Våre lokaler er tredelt; bar/pub, konsert/party og nattklubb.