Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Stand Up på Martins

januar 18 kl. 19:00 - 20:30

| NOK130

Hendelse Navigasjon

Mangler du julegave til den som har alt? Bestill billetter til denne kvelden som skal deles med glade mennesker. Kvelden inkluderer latter og antageligvis litt kleine historier, men med humoristisk skildring. Det er jo STAND UP! Endelig setter vi igang med Stand Up igjen i Lillestrøm. Vi har byttet Scene og vil nå ha Stand Up på Martins. Dette gleder vi oss til alle sammen!

Vi ønsker deg velkommen til første kveld på Martins den 18.Januar. Showstart er klokken 19.00. Start kvelden på show og fortsett kvelden med quiz.
Billetter kjøpes på: TIKKIO

Første kveld er nesten pakket og klart. Vi er heldige som skal få oppleve Laurits Lundgaard som skal lede oss gjennom kvelden. Han har en fantastisk energi og er et herlig vesen.

Headliner for kvelden er Joachim Skage. Han tar med deg inn i sin verden som den meste kjente ukjente komikeren. Han leder Reis deg komikerklubb og er å se på scenen i hele Norge.

Susann Laache, som er den heldige som får arrangere Stand Up på Martins skal også ta turen opp på scenen. En alt mulig dame som først vil ta imot dere i døra. Og senere vil hun dele historier fra sin hverdag som småbarnsmor, kjæreste og menneske. Som mange av dere forhåpentligvis vil kunne kjenne dere igjen i.

Resten av gjengen vil skrives på lista iløpet av et par dager.
Bestill billetter på linken over ledige/ tilgjengelige billetter fra jul. Her skal det bli full trøkk!

Detaljer

Dato:
januar 18
Tid
19:00 - 20:30
Kostnad:
NOK130
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://tikkio.com/tickets/4334-stand-up-pa-martins-lillestrom

Arrangør

Martins Pub
Telefon:
64 84 34 20
Epost:
jan@martinspub.com

Sted

Martins Pub
Storgata 11
Lillestrøm, Akershus 2000 Norge
+ Google Map
Telefon:
64 84 34 20
Personvern og cookies