Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Ronny Aagren and his Blues Gumbo

19. mai 2018 kl. 20:00

| NOK100

Hendelse Navigasjon

Endelig er Ronny Aagren tilbake på Martins etter fjorårets konsert under byfesten. Da var det mye folk, og vi tror det blir enda mer i år!
Er du glad i gitar? er du glad i blues? er du glad i rock? er du glad i metall? eller liker du trommer best?
Disse gutta blir du glad i uansett.
Det svinger hele veien!!

Rutine, publikumsrekorder – og strålende kritikker på helt ny skive

Ronny Aagren & His Blues Gumbo er et nytt og fresht band med en god samling rutinerte musikere som startet opp i 2016. Etter et meget travelt år med gjentatte publikumsrekorder, kom endelig albumet “Close to You” ut i desember 2017. “Close to You” har fått stor oppmerksomhet og spilletid på radio i inn- og utland, og en rekke gode anmeldelser i Norge, USA, England, Frankrike, Spania, Holland, Belgia og Tyskland.

Ronny Aagren har turnert i inn- og utland i forskjellige band i snart 30 år. Han og bandet tar derfor med seg en god porsjon rutine når de entrer scenen – uansett om det er snakk om større festivaljobber på høylys dag eller trange gigs på godt innrøkte klubber. Kanskje ikke så rart, Ronny har tidligere spilt med band og artister som Larsens Last Chance, The Harmophones, Get Rhythm, Billy C. Farlow, Little Andrew (Loadstone, Nominert til årets beste bluesplate på Spellemannsprisen 2010), Solid Comfort og JT Lauritsen & The Buckshot Hunters.

Ronny har med årene skapt et eget distinkt uttrykk når det gjelder sitt gitar- og slidegitar-spill. Som låtskriver og komponist står han også bak de fleste av bandets låter. Mye av materiale er hentet ut fra eget liv og erfaringer – noe som gir alle typer blues-entusiaster en følelse av ekte formidling, trøkk og spilleglede.

Bandet er består forøvrig av: Alexander Andrè Johnsen på piano og orgel, Roar Paulsberg på bass og Ole-Christian Rydland på trommer. Bandets inspirasjonskilder ligger i samme landskap som de tidlige Delta blues artistene, BB King, Howlin’ Wolf, Robert Johnson, The Fabulous Thunderbirds og Ry Cooder.

“Ronny Aagren & His Blues Gumbo deliver with this album a fine musical melting pot (gumbo) that many blues enthusiasts will enjoy.”
– Peter Marinus, Blues Magazine

«Ronny Aagren & His Blues Gumbo leverte en herlig blues blanding fra New Orleans, Mississippi, Texas og Skedsmo! med både trøkk og feeling. Ronny selv har blitt rutinert og dyktig både som gitarist, vokalist og ikke minst låtskriver. Publikum storkoste seg. Det er bare å bøye seg i hatten!”
– Odd Dahl, Booking Oslo Bluesklubb.

“Blues er noe jeg definitivt ønsker å lytte mer til etter denne opplevelsen. (5 of 6)”
– Trine R. Aaseth, NettOpp

Konsert start ca 20.00 – 20.30
CC 100 kr

Velkommen til en forykende blues fest hos oss på Martins.

Detaljer

Dato:
19. mai 2018
Tid
20:00
Kostnad:
NOK100
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2009602386027495/

Arrangør

Martins Pub
Telefon:
64 84 34 20
Epost:
jan@martinspub.com

Sted

Martins Pub
Storgata 11
Lillestrøm, Akershus 2000 Norge
+ Google Map
Telefon:
64 84 34 20
Personvern og cookies