Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kaza & Karlsen inviterer til 16 mai party

16. mai 2018 kl. 23:00

| NOK100

KAZA & KARLSEN startet samarbeidet helt tilbake i 1993, som en del av hiphopkollektivet Representin´2000. En gjeng lillestrømlinger med hjerte for hiphop og byen sin. Debutskiva «When Starrs Collide» ble slept i 1997, en skive som ga dem nasjonal oppmerksomhet og spillejobber side om side med Dilated Peoples, DJ Muggs, Company Flow og svenske Petter for å nevne noen. Gjennom årene har Kaza & Karlsen blant annet samarbeidet med DD Kule B, Rissimo, Droolian, Wageble (SN), Gatas Parlament, Pumba og Nils m/Skils.

Disse gutta har hauger av konserter bak seg på Martins-scenen, og av erfaring er dette en begivenhet du ikke må gå glipp av. Med tekster fulle av lokale sjargonger og beats som treffer deg rett i mellomgulvet, kan Lillestrøms hiphop-favoritter (med venner) fort bli en minneverdig opplevelse. Med seg denne kvelden har gutta DD KULE B fra Representin´ 2000 og hele norges rapbattle-konge, NILS M/SKILS fra Gjerdrum, som de tre siste årene også har utgjort en tredel av improvisasjonsgruppa Stor Overraskelse. Nils m/skils er en ekte norsk hiophop-veteran, med sceneerfaring fra Roskildefestivalen, NRKs Idrettsgalla og Fritt Ords Ærespris for å nevne noe.

Martins ønsker å hylle Romeriks-hiphop denne jubileumskvelden, så i tillegg til overnevnte artister kommer også SNEIP & SNUSK fra Jessheim – som de siste årene blant annet har varmet opp for artister som Karpe Diem, Admiral P, Lars Vaular, Gatas Parlament, samt Diaz. Sneip og hans bror Snusk har rykte på seg for å lage liv i lokalet – Martins er selvfølgelig ikke et unntak!

Før, mellom og etter konsertene vil det bli servert god gammal hiphop og r&b av DJ CRIZMO og DJ RUMBLIN – Velkommen til Romerike Live!

Detaljer

Dato:
16. mai 2018
Tid
23:00
Kostnad:
NOK100
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1718367658229999/

Arrangør

Martins Pub
Telefon:
64 84 34 20
Epost:
jan@martinspub.com

Sted

Martins Pub
Storgata 11
Lillestrøm, Akershus 2000 Norge
+ Google Map
Telefon:
64 84 34 20
Personvern og cookies