Laster Hendelser

« Alle Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Dårlig Hjort

7. april 2018 kl. 22:00

| Gratis

Hendelse Navigasjon

Dette eventet hakke noe fancy bilde av ei sexy dame eller gullskrift med «eksklusiv aften med [sett inn kjendis]» og DJ [sett inn eksotisk frukttype]». Det bli’kke noe dresskode pent. Denne kvelden og dette eventet skal handle om å ha en jævlig god kveld på den eneste pubben i Norge. Vi skal high-five gamle og nye kamerater, synge sanger vi alle kan, spandere på damene, blunke til gutta, og danse til såla på Benny Gullfotskoa er slitt ut. Lørdag 7. april skal bli en sjukt fin kveld på Martin’s. Dårlig Hjort skal spille. DU er invitert.

Dårlig Hjort er en æddabædda powertrio med dype røtter fra Lillestrøm. Alle medlemmer har vokst opp i en stereotypisk Disneyfilm; ingen fedre som stakk av, ingen mødre på trygd, ingen brekte ben, men alltid den ene jenta som slapp unna eller sommerferien med gutta som skulle vart lenger. Musikken gjenspeiler 90-tallets ska(te) og poppunk-kultur, med innflytelse fra badesklia på Nebben, skrubbsårene på Volla (Vigerwhat?), smugrøykinga på Kjellervolla, og fakelegkveldene på pøbben.

Bandet slapp debutalbumet «Kunne vært verre» i jan-16 og har bemerka seg som et kultivert punkensemble på den norske konsertscena siden: Høyenergiske shows med kleine vitser, mye allsang, nok av vreng og mer til, og alt dette i kombinasjon med putekriger, papirfly og crowdsurfs. I Oktober-17 fulgte de opp albumet med EPen «..eller penga tilbake», som ble sluppet på et utsolgt Revolver (Oslo) og til gode krittiker fra besservissere. Med skrubbsår på kneet og capsen plassert godt bak frem er Dårlig Hjort en tirade av kleine, men flerstemte, og humoristiske historier, fremført i melodiske up-beat låter som får frem Benny Gullfotskoa i en hver sliten veteran. Fy feite, det blir fint å spille hjemme igjen.
FB: www.facebook.com/daarlighjort
Spotify: https://open.spotify.com/artist/31zFTfIeWaj453YPQ6nQ7Y

Support er seff ordna allerede. Det er et hardtarbeidende og jæævlig fett Tigerstadsband som er minst like fett å få med seg. Men for å varme spenninga litt annonseres de først senere.

Specsa er som alltid på Martin’s;
ID: 20
CC: gratis inngang
Show: i 23 draget-

Detaljer

Dato:
7. april 2018
Tid
22:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:

Arrangør

Martins Pub
Telefon:
64 84 34 20
Epost:
jan@martinspub.com

Sted

Martins Pub
Storgata 11
Lillestrøm, Akershus 2000 Norge
+ Google Map
Telefon:
64 84 34 20
Personvern og cookies